Administratief medewerker (m/v) – 24 uur

Het bedrijf
AQUADIP is producent en distributeur van levend visvoer, diepvries visvoer, gedroogd visvoer, aquarium planten en waterbehandelingsproducten.

Onze producten worden onder andere gebruikt door verschillende publieke aquaria en dierentuinen in Europa. We produceren en verpakken onze producten zelf. Door onze eigen chauffeurs en via lokale koeriers worden onze producten verspreid naar groothandelaren en winkels in geheel Europa, met name in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Functie omschrijving
Voor de versterking van ons administratieve team zijn wij op zoek naar een administratief medewerker (m/v) voor minimaal 24 uur per week. Je maakt deel uit van een klein team dat dagelijks op kantoor werkt. Je hebt nauw contact met de commercieel directeur maar ook met de werkvloer, voor het doorgeven van verkooporders en het goed laten verlopen van het hele bestelproces. Je bent vaak zelfstandig aan het werk, maar maakt toch deel uit van een groter team waarmee je ook je pauzes doorbrengt.

Als administratief medewerker ben je medeverantwoordelijk voor het gehele orderproces, van aanname tot aftersales. Een gedeelte van de internationale klanten wordt wekelijks gebeld voor een order. Een uitstekende beheersing van de Engelse taal is daarom noodzakelijk. Tevens behoren algemene kantoorwerkzaamheden zoals het beantwoorden van de telefoon en het onderhouden van verschillende softwarepakketten tot het takenpakket.

Wij bieden minimaal 24uur met vaste werktijden voor deze functie:
Maandag 8:00 – 18:00
Dinsdag 13:30 – 18:00
Woensdag 8:00 – 13:00
Donderdag –:– – –:–
Vrijdag 12:00 – 17:30

Thuiswerken is in deze functie niet mogelijk. Uiteraard zorgen wij wel voor een veilige werkplek.

Functie-eisen
Minimaal MBO werk- en denkniveau
Accuraat en nauwkeurig
Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
Goede telefoonstem
Het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden
Betrouwbaar
Functioneert uitstekend zelfstandig maar kan ook in teamverband werken

Procedure
Ben jij iemand die punctueel is, accuraat te werk gaat, het leuk vindt om klantcontact te hebben en de Engelse taal uitstekend beheerst?

Email dan je CV met motivatiebrief naar Joey@aquadip.com ter attentie van Joey Abrahams.
De vacature sluit op 31 juli 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.